Työvaatteet ammattitaidolla
Palveleva työvaatemyymälä

Asiantuntevaa työvaatepalvelua!

Blåkläder Workwear Center

Blåkläder Workwear Center on Vantaan Porttipuistossa toimiva työvaatemyymälä. Toiminta on aloitettu lokakuussa 2007. Myymme Blåkläderin laadukkaita työvaatteita, turvakenkiä, hanskoja ja tarvikkeita. Kokonaisvaltainen työturvallisuusratkaisumme sisältää Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimet sekä Sievin ja Jalaksen turvajalkineet. 1400m2 myymälässämme on aina esillä erittäin laaja valikoima tuotteita.

Blåkläder

Blåkläder on ruotsalainen työvaatteita kehittävä, valmistava ja myyvä yritys, joka on perustettu vuonna 1959. Blåkläder tarjoaa suuren valikoiman korkealaatuisia ja toimivia työvaatteita, kenkiä ja työhanskoja Eurooppaan ja muualle maailmaan. Pääkohderyhmämme ovat teollisuus ja konepaja, käsiteollisuus ja rakennusala, maalarit ja muurarit, katu ja tie sekä palvelu ja profiili. Tuotteilla on elinikäinen saumatakuu.

Blåkläderin toiminta perustuu viiteen kulmakiveen: laatu, toimivuus, mukavuus, design ja kustannustehokkuus eli hinta. Blåkläderillä on omat tehtaat, joissa valmistetaan noin kaksi miljoonaa vaatekappaletta vuosittain. Suuri keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa, jossa on noin miljoona vaatetta varastossa. Blåkläder on sertifioitu ISO 9001, 14001, EMAS mukaan.

Tutustu tuotteisiin

Miksi Blåkläder?

Kustannustehokkuus - Blåkläder Workwear Center

Kustannustehokkuus

Työvaatteiden laatu ja kestävyys on yksi Blåkläderin tärkeimmistä ominaisuuksista. Jo yli 50 vuoden ajan Blåkläder on kehittänyt toimivia työvaatteita.

Toiminnallisuus - Blåkläder Workwear Center

Toiminnallisuus

Työvaatteiden tärkein ominaisuus on niiden toimivuus työssä, johon ne on suunniteltu. Kankaat, taskut ja työkalulenkit on suunniteltu niin, että ne helpottavat työpäivää.

Design - Blåkläder Workwear Center

Design

Työvaatteiden ulkonäkö on erittäin tärkeä tekijä Blåkläderin toiminnassa. Työvaatteiden ulkonäkö pyritään ottamaan aina huomioon, kuitenkaan tinkimättä turvallisuudesta tai toiminnallisuudesta.

Omat tehtaat - Blåkläder Workwear Center

Omat tehtaat

Omilla tehtailla Blåkläder pystyy hallitsemaan koko tuotantoa ja varmistaa, että työvaatteet valmistetaan oikein ja että ne täyttävät korkeat vaatimukset laadusta.

Varasto - Blåkläder Workwear Center

Varasto

Blåkläderillä on 40 000 neliömetrin keskusvarasto, jossa varastoidaan noin 1,8 miljoonaa vaatekappaletta. Toimitusvarmuus on vaikuttavat  97%.

Elinikäinen saumatakuu - Blåkläder Workwear Center

Elinikäinen saumatakuu

Blåkläder on ainoa työvaatevalmistaja, joka tarjoaa saumoille elinikäisen takuun.

Blåkläder Workwear Center
Sievi - Blåkläder Workwear Center
Peltor - Blåkläder Workwear Center
Jalas - Blåkläder Workwear Center
Bollé safety - Blåkläder Workwear Center
Kask - Blåkläder Workwear Center
Petzl - Blåkläder Workwear Center
Tegera - Blåkläder Workwear Center

Tilaa tunnukset - Blåkläder Workwear Center

Sinut ohjataan Blåkläder-verkkokauppaan. Muistathan kirjautua sisään. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit pyytää niitä täältä.