Tuotteet - Blåkläder Workwear Center.
Kaikki yhdestä paikasta
Työvaatteet ja suojaimet heti myymälästä

Työvaatteiden parhaat tuotemerkit

Blåkläder Workwear Center

Blåkläder

Blåkläder – tunnettu ja laaja valikoima työvaatteita, turvakenkiä ja hanskoja eri aloille kuten rakennusteollisuuteen, kuljetukseen, muurareille/maalareille ja teollisuuteen Blåkläder -työvaatteissa on myös huomio- ja palosuojattuja malleja. VTR:n myymälöissä on aina laaja valikoima Blåkläderin huippulaadukkaita tuotteita esillä. Blåkläderillä on yksi alan laajimmista väri- ja kokovalikoimista. Blåkläder valmistaa myös erikseen suunnitellut työvaatteet naisille – tutustu tuotteisiin!

Petzl - Blåkläder Workwear Center

Petzl

Petzl on tunnettu ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsalamput ja kypärävalot, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Kauttamme on saatavilla Petzlin suuri valikoima: suojakypärät, valaisimet, otsalamput ja taskulamput, silmien- ja kasvojensuojaimia sekä käytännöllisiä ja turvallisia putoamisenestovaljaita.

Peltor - Blåkläder Workwear Center

Peltor

Peltor on kuulonsuojaimien, viestintäratkaisujen sekä suojakypärien ja kasvonsuojaimien tunnetuimpia valmistajia. Peltor on valmistanut kuulosuojaimia yli 50 vuotta, ja Peltor-sanasta on muodostunut lähes synonyymi kuulosuojaimille. Peltor on nykyään osa 3M-ryhmää. Peltor-valoikoimassa turvakypärät, parhaat kuulosuojaimet myös radiolla ja monipuoliset suojalasit.

Sievi - Blåkläder Workwear Center

Sievi

Sievi on Pohjois-Euroopan johtava turvakenkien ja ammattijalkineiden valmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta. Sievi kengät ja turvakengät ovat tunnettu ja varma valinta kaikilla työmailla – kenkä onkin erittäin tärkeä osa työvaatetusta.

Tegera - Blåkläder Workwear Center

Tegera

TEGERA®-laatutuotteet suojaavat kätesi kaikissa tilanteissa. TEGERA®-tuotteita on suunniteltu ja kehitetty Leksandissa, Ruotsissa, jo vuodesta 1949 lähtien. Paneutuminen ergonomiaan, käyttömukavuuteen ja sopivuuteen ovat tuottaneet hansikkaat, jotka suojaavat kädet parhaalla mahdollisella tavalla. Tegera-työhansikkaat lisäksi auttavat käyttäjiä jaksamaan työssään entistä paremmin.

Bollé safety - Blåkläder Workwear Center

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista. Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit joita työtehtävissä voi ilmetä, ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsin kosketeltava teknologinen suojainratkaisu, joka on samalla tiukasti yhdenmukainen standardien ja vaatimusten kanssa.

Kask - Blåkläder Workwear Center

Kask

Kypärät, kuulosuojaimet, visiirit

Italialaisen Kaskin erikoisalana on laadukkaiden suojakypärien kehittäminen, suunnittelu ja valmistus. KASK on noussut ammattikäyttäjien ja urheilijoiden suosituimpien tuotemerkkien joukkoon tarjoamalla korkean luokan turvallisuutta, jonka ansiosta yrityksen ensiluokkaiset kypärät suojaavat käyttäjää mahdollisimman hyvin. Kask-turvakypäriä myydään yli 60 maassa, ja niitä käytetään monilla toimialoilla, kuten maataloudessa, teollisuudessa ja pelastustoimessa.

Jalas - Blåkläder Workwear Center

Jalas

Laatu, mukavuus ja turvallisuus ovat olleet JALAS®-turvajalkineiden ominaispiirteitä aina vuodesta 1916 lähtien. JALAS®-kenkien tarina alkoi Jokipiin kylästä Suomesta, joka edelleen on yrityksen tuotesuunnittelun, kehityksen ja valmistuksen koti. JALAS®-turvakengät suojaavat käyttäjää putoavilta esineiltä, teräviltä kohteilta ja vaarallisilta kemikaaleilta tai lämpötiloilta. Kevyen painonsa, erinomaisen käyttömukavuutensa ja työskentelyasentoa parantavien ominaisuuksiensa lisäksi ne suojaavat kehon muita osia, parantavat työtehoa ja lisäävät yleistä hyvinvointia.

Blåkläder Workwear Center
Sievi - Blåkläder Workwear Center
Peltor - Blåkläder Workwear Center
Jalas - Blåkläder Workwear Center
Bollé safety - Blåkläder Workwear Center
Kask - Blåkläder Workwear Center
Petzl - Blåkläder Workwear Center
Tegera - Blåkläder Workwear Center

Tilaa tunnukset - Blåkläder Workwear Center

Sinut ohjataan Blåkläder-verkkokauppaan. Muistathan kirjautua sisään. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit pyytää niitä täältä.