Palvelut - Blåkläder Workwear Center.
Helposti ja nopeasti
Varusteet koko yritykselle

Palvelumallimme

Palvelumallimme perustuu helppouteen. Räätälöimme asiakkaan tarpeisiin sopivan työvaatevalikoiman sekä autamme siirtokuvien ja brodeerausten suunnittelussa.

Mitä tarvitsette - Blåkläder Workwear Center

1. Mitä tarvitsette

Tunnemme työvaatteet ja suojaimet, ja yhteistyössä teidän kanssanne selvitämme kokonaistarpeenne. Selvityksen pohjalta tarjoamme juuri oikeat työvaatteet tarvitsemaasi työhön. Kartoitamme tarvittaessa koko yrityksesi työvaatetarpeet paikanpäällä tai myymälässämme asiantuntijoidemme toimesta.

Kaikki yhdestä paikasta - Blåkläder Workwear Center

2. Kaikki yhdestä paikasta

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa kaikkiin työvaatteisiin ja suojaimiin liittyvissä kysymyksissä ja opastaa oikeiden työvaatteiden, turvakenkien, kypärien ja muiden suojainten valinnassa. Edustamme pääasiassa laadukasta työvaatevalmistaja Blåkläderiä, jolla on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista. Meiltä saat myös Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia ja tarvikkeita, Bollé Safetyn suojalaseja, Tegeran hanskoja sekä Sievin turvajalkineita.

Sovitus - Blåkläder Workwear Center

3. Sovitus

Voimme järjestää sovituksen työmaalla tai myymälässämme Vantaan Porttipuistossa. Blåkläderin erittäin laajasta mitoituksesta kaikille löytyy varmasti oikea koko, miehille ja naisille. Esimerkiksi housuista on saatavilla kolme eri pituutta; kestävyyden, mukavuuden, turvallisuuden sekä toiminnallisuuden kannalta oikea koko on erittäin tärkeä.

Rakenna työvaatteilla yrityksesi imagoa - Blåkläder Workwear Center

4. Rakenna työvaatteilla yrityksesi imagoa

Autamme sinua rakentamaan yrityksesi imagoa yhtenäisillä työvaatteilla. Hyödynnä ilmainen mainostila ja erotu joukosta – saat meiltä logolliset työvaatteet brodeerattuna tai painettuna. Voit lisätä luottamusta yritystäsi kohtaan ja samalla sitouttaa työntekijäsi yhtenäisellä pukeutumisella. Painatukset saa vaatteisiin myymälästämme jopa odottaessa! Autamme sopivan kokonaisuuden rakentamisessa.

Toimitus - Blåkläder Workwear Center

5. Toimitus

Myymälästämme löytyy erittäin laaja valikoima tuotteita heti varastosta, ei siis turhaa odottelua. Uskallamme sanoa, että varastomme ovat yhdet markkinoiden suurimmista! Voimme toimittaa vaatteet logoilla brodeerattuna tai painettuna suoraan yrityksellenne, Blåkläderin toimitusvarmuus on huikeat 97%. Yrityksellenne voidaan avata myös räätälöity verkkokauppa, josta työvaatteiden, turvakenkien, hanskojen ja muiden suojainten tilaaminen on äärettömän helppoa, aina sopimuksen mukaista ja auki 24/7.

Tyytyväinen asiakas - Blåkläder Workwear Center

6. Tyytyväinen asiakas

Olemme palveleva työvaatemyymälä ja valmiina auttamaan kaikissa tilanteissa. Räätälöimme juuri yrityksenne tarpeisiin sopivan ratkaisun. Pitkäaikainen yhteistyö on tavoitteemme ja pidämme huolen, että asiakkaanamme voit unohtaa työvaatteisiin liittyvät huolet.

Yrityssopimus

Arvostamme asiakkaitamme ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tekemällä yrityssopimuksen kanssamme, saatte yrityksellenne sopimusalennuksen, mutta sen lisäksi monia muita etuja.

Voimme määritellä valikoiman, sopia henkilöt, jotka hyväksyvät tilauksen ja saatte laskutuksen ja seurannan haluamallanne tavalla.

Myös yrityksenne logot odottavat teitä valmiina myymälässä halutessanne. Voimme myös avata yrityksellenne räätälöidyn verkkokaupan, josta työvaatteiden, turvakenkien, hanskojen ja muiden suojainten tilaaminen on äärettömän helppoa ja auki 24/7.

Kysy lisää ja tee sopimus

Lähetä viesti Löydä myymäläsi

Työvaatteet ovat osa yrityksen imagoa

Painatus ja brodeeraus - Blåkläder Workwear Center

Painatus ja brodeeraus

Mitä olisikaan futisjengi ilman omaa tunnuslogoa? Logon lisääminen työvaatteisiin on helppo ja kustannustehokas markkinointikeino sekä yhtenäistää yrityksen ilmeen. Palvelummme perustuu helppouteen. Katsomme teille tarpeitanne vastaavan työvaatevalikoiman ja autamme siirtokuvien tai brodeerausten suunnittelussa.

Tutustu tuotteisiimme

Myymälässämme on painokoneet, joilla logon painatus onnistuu vaikka odottaessa, kun ensimmäinen erä siirtokuvia on tehty ja ne ovat valmiina myymälässä.

Käytämme lämmöllä kiinnitettäviä siirtokuvia, joissa on tarkat reunat ja terävät kuviot. Siirtokuvat kestävät erinomaisesti pesua. Hinnat määräytyvät logon koon ja värien määrän mukaan. Uusien siirtokuvien toimitusaika on noin yksi viikko. Myös brodeeraukset saat kauttamme, suoraan Blåkläderin varastolla tehtynä.

Mikäli tarvitset apua suunnittelussa ja ideoinnissa, ota yhteyttä meihin. Löydämme yhdessä juuri sinulle parhaan ratkaisun!

Logon painatus - Blåkläder Workwear Center

Toimi näin

  • Toimita meille logosi
  • Ilmoita logon värit PMS-numeroilla.
  • Ja ei hätää me autamme kyllä
  • Ilmoita haluamasi logon koko
  • Ilmoita paikka vaatteessa, johon haluat siirtokuvan laittaa tai ideoidaan se yhdessä

Verkkokauppa

Verkkokauppa - Blåkläder Workwear Center

Säästä aikaa ja rahaa

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa työvaatteet, työkengät ja tarvikkeet myös verkkokaupan kautta. Räätälöimme verkkokaupassa näkyvän valikoiman juuri teidän toiveidenne mukaisiksi ja voimme myös samalla määritellä logojen paikat vaatteisiin. Saatte siis aina sopimuksenne mukaisia työvaatteita yrityksenne logoilla – nopeasti ja helposti.

Tärkeimmät verkkokaupan edut

Parempi hallinta

Saatte yrityksellenne oman verkkokaupan, johon kaikki tilaukset tallentuvat. Tämä tarkoittaa, että kustannusten seuranta onnistuu helposti niin yritys-, osasto- kuin työntekijätasolla. Pystytte seuraamaan helposti työntekijöiden kaikkia hankintoja.

Parempi valikoima

Voitte tilata kaikkia Blåkläderin tuotteita ja sen lisäksi muita työturvallisuuden varusteita ja suojaimia johtavilta merkeiltä. Kaikki tarvittava on helposti saatavissa ja tilattavissa nopeasti, yhdestä kanavasta. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Kun tilaus on tehty, takaamme nopeat toimitukset.

Parempi joustavuus

Onko yrityksessä useita osastoja? Tämä ei ole ongelma. Mallisto voidaan
mukauttaa ja jaotella osastojen työtehtävien mukaan. Muita käteviä ja joustavia toimintoja ovat työntekijäsaldo ja tilausten hyväksymiskäytäntö.

Parempi tehokkuus

Tilauksen voi tehdä mistä ja milloin vain ja aikaa säästyy. Verkkokauppa tehostaa tilauskäytäntöä, mikä vähentää hallinnointia ja mahdollistaa asiakkaillemme paremman tilausten hallinnan.

Paremmat palvelut

Tuleeko tuotteeseen yrityksen logo painatuksena tai brodeerattuna? Logon sijoittelun valinta onnistuu helposti verkkokaupassa ja aina asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti. Kätevää, eikö totta?

Asioimisen helppoutta

  • Helppo hallita ja seurata
  • Omalla valikoimalla ja logoilla
  • Voit valita verkkokauppaan tuotteet kaikista myymälässäkin olevista tuotemerkeistä
  • Säästöä, nopeutta ja helppoutta
  • Avoinna 24/7

Ota yhteyttä!

Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Blåkläder Workwear Center
Sievi - Blåkläder Workwear Center
Peltor - Blåkläder Workwear Center
Jalas - Blåkläder Workwear Center
Bollé safety - Blåkläder Workwear Center
Kask - Blåkläder Workwear Center
Petzl - Blåkläder Workwear Center
Tegera - Blåkläder Workwear Center

Tilaa tunnukset - Blåkläder Workwear Center

Sinut ohjataan Blåkläder-verkkokauppaan. Muistathan kirjautua sisään. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit pyytää niitä täältä.