71981644 Osastot: ,

Naisten riipputaskuhousut 4-way stretch

219,00 

(Ilman alv.)

71981644 / Naisten riipputaskuhousut 4-way stretch

Erittäin mukavat ja toiminnalliset naisten riipputaskuhousut neljään suuntaan joustavasta kankaasta. Lahkeet on kapenevat ja erittäin mukavat joustavan ja pehmeän kankaan ansiosta. 

Housussa on toiminnalliset taskut vahvistuksilla, mittatasku ja riipputaskut kätevillä työkalulenkeillä. Polvisuojataskut on vahvistettu joustavalla CORDURA®-kankaalla ulkopuolelta ja sisäpuoli on stretch-kangasta liikkuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi. 

Joustava verkkokangas polvitaipeissa lisää hengittävyyttä. Lahkeensuut on vahvistettu takapuolelta kulumisen estämiseksi. 

TESTIVOITTAJA
Paras testissä vertailevassa laboratoriotestissä, jossa testattiin 7 erilaista stretch-käsityöhousua Pohjoismaiden markkinoilla.

Testfakta teetti helmikuussa 2024 riippumattomalla saksalaisella Weber & Leucht -tekstiililaboratoriolla testin seitsemän eri valmistajan työhousuista. 

”Parhaan arvosanan sai Blåkläderin X1900-housumalli. Se on kestävä vaatekappale, joka joustaa paljon ja tuntuu hyvän istuvuuden ansiosta mukavalta. Lisäksi housuissa on paljon taskuja.” 

Lue koko testi