HAAVEILETKO TYÖVAATTEISTA YRITYKSESI OMALLA LOGOLLA?

Lakkaa haaveilemasta ja tee unelmastasi totta! Yrityksesi logo työvaatteissa on parasta markkinointia yrityksellesi. Se kertoo asiakkaillesi, että nyt ei olla puuhastelemassa, vaan tekemässä hommia todellisten ammattilaisten kanssa. Haluamme tarjota uusille asiakkaillemme meiltä hankittuihin työvaatteisiin logopainatuksen ILMAISEKSI. Tarjous on voimassa 30.6. 2023 saakka. Edun arvo jopa 200 euroa!

Tarjouksemme koskee yksiväristä logopainatusta ja siihen sisältyy 50 kpl siirtokuvia, joita voit vapaasti hyödyntää työvaatteissasi myös jatkossa. Saadaksesi oikeanlaisen logon, tarvitsemme painokelpoisen mallin tehdäksemme siirtokuvan. Mikäli sinulla ei ole painokelpoista mallia, voimme myymälässämme luoda myös yksinkertaisen tekstin valitsemallasi fontilla.

Tarjous edellyttää asiakkuuttamme ja ostoksen yhteydessä perustamme sinulle asiakastilin. Toimenpide on täysin ilmainen, eikä edellytä jatkossa yritykseltäsi mitään. Helpoiten pääset alkuun ottamalla yhteyttä Blåkläder Workwear Centerin myymäläämme. Katsotaan yhdessä kuinka saamme vietyä yrityksesi työvaatteet uudelle tasolle.

KATSO MYYMÄLÄMME YHTEYSTIEDOT TÄSTÄ

Tarjouksen ehdot: Ei aikaisempaa asiakkuutta yrityksessämme. Koskee yksiväristä logopainatusta joko asiakkaan painokelpoisesta tiedostosta tai yksinkertaista meillä luotua tekstitiedostoa. Tarjous ei sisällä logon suunnittelua tai painotiedoston muokkaamista. Logojen maksimimäärä on 50 kpl. Tarjous sisältää sekä logon materiaalikustannukset, että myymälän palvelumaksun logon kiinnittämiseksi kampanjan aikana. 

Ota yhteyttä!

Tällä lomakkeella voit kysyä lisäinfoa, pyytää ilmaista kartoituskäyntiä tai ihan vain lähettää lämpimiä terveisiä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Blåkläder Workwear Center
Sievi - Blåkläder Workwear Center
Peltor - Blåkläder Workwear Center
Jalas - Blåkläder Workwear Center
Bollé safety - Blåkläder Workwear Center
Kask - Blåkläder Workwear Center
Petzl - Blåkläder Workwear Center
Tegera - Blåkläder Workwear Center

Tilaa tunnukset - Blåkläder Workwear Center

Sinut ohjataan Blåkläder-verkkokauppaan. Muistathan kirjautua sisään. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit pyytää niitä täältä.